Op zoek naar een leuke en originele bedrijfsavond of clubavond?

Wij bieden een avondvullend programma, met in de pauzes en na de voorstelling genoeg tijd voor een praatje, drankje, hapje of dansje!

Toneelvereniging Groningen

Een vrolijke komedie in het Gronings Dialect

Wij garanderen een avond vol hilarische toneel momenten. Enthousiaste spelers met jarenlange toneelervaring staan te popelen om je een fantastische avond te bezorgen.

Complete toneelavond voor je bedrijf of vereniging

Als jullie de catering regelen, verzorgen wij de rest. Hierdoor heb je de vrijheid om de feestavond bijvoorbeeld in je eigen kantine te organiseren en kunt je zelf bepalen of je bijvoorbeeld een lopend buffet of alleen een hapje en een drankje aanbiedt. Op die manier heb je zelf in de hand wat de feestavond voor je vereniging of bedrijf gaat kosten.

Benieuwd naar een toneelstuk in het Gronings dialect?

Elk jaar geven wij een optreden in Theater Geert Teis te Stadskanaal. Tevens geven wij meerdere optredens in de provincie die toegankelijk zijn voor iedereen die een kaartje wil kopen

Gronings Toneel

Onze stukken zijn in het voornamelijk in Gronings Dialect. Afhankelijk van de rol kan het ook zijn dat we af en toe het dialect achterwege laten.

Eigen techniek en decor

Wij hebben een eigen geluid- en verlichtingsinstallatie en bouwen ons eigen decor op. Wil je ons boeken? Dan regel jij de locatie en wij regelen het toneel.

Jaarlijks een nieuwe klucht

Jaarlijks studeren wij een nieuw en stuk in voor een avondvullend programma die geboekt kan worden. En voor ons jaarlijks optreden in Geert Teis te Stadskanaal