Onze vereniging blijkt een broedplaats voor acteertalent… Dat zeggen we natuurlijk met een knipoog. Maar we zijn er wel trots op dat onze eigen Erik Schuten een rol heeft bemachtigd in een heuse landelijke bioscoopfilm. En dan ook nog in het Gronings Dialect. Lees het verslag van onze eigen sterspeler en alvast wat exclusieve foto’s die we al mogen tonen.

Verslag Erik:


Vandaag 14-01-2019 mijn laatste “draaidag”gehad voor de film “Liek achter de Badde” ( Lijk achter de brug )

Dit is een verfilming van het gelijknamige boek welke door Harry Töben is geschreven. De film wordt gespeeld in het Gronings-dialect en wordt opgenomen op diverse mooie locaties in de provincie Groningen. Zelf heb ik de rol mogen spelen van rechercheur Lietsman.

 

Foto’s: © Marloes Hoekema fotografie

Een mooie ervaring, tevens ook erg professioneel gemaakt door het team van on-air media uit Hilversum. De film zal halverwege dit jaar in verschillende bioscopen en filmhuizen te zien zijn in geheel Nederland ( Nederlands vertaald). Verder mag ik momenteel niet teveel zeggen over de inhoud van het script, en ook mogen we geen foto’s vermelden van de verschillende scenes, wel een paar algemene foto’s welke u hier kunt zien.

Ik zal jullie via onze website op de hoogte houden over wanneer en waar de film zal verschijnen.
Maar het is zeker een bezoek waard !!


 

Fantastisch dat onze eigen Erik een rol heeft gekregen in Liek achter de badde. We zijn hem deze ervaring enorm gegund. Diva gedrag? Nou we houden hem met beide benen op de grond hoor. Dit seizoen staat hij gewoon als simpele boeren zoon Fritsie, met ons op de planken.

Blijf onze site en Facebookpagina dus in de gaten houden. Zodra we meer weten over première van Liek achter de badde, houden we jullie op de hoogte.